MENÜ

 

Testkezelés mezoterápiával

Korábban a kozmetikai ipar elsősorban az arc, nyak, dekoltázs területeire összpontosított, ami által a testkezelés (testkozmetika) enyhén háttérbe szorult. A XXI. századra kezd mindennapossá válni nemcsak az arcbőrt, hanem a test bőrének ápolása. Világunk mai divatjának megfelelően egyre fontosabb a feszes testalkat, az alakformálás, a mell, has, comb feszesítése, a narancsbőr csökkentése. Ebben nyújtanak segítséget a mai korszerű eljárások. Nehézséget jelent azonban, hogy ahhoz, hogy az eljárások hatékonyak legyenek, mélyebb rétegekben kell dolgozni, mint az arc bőrénél. E mellett a felület nagysága is többszörösére növekszik, ami a hatóanyag felhasználását is növeli. Itt már nem elég pusztán a bőr hidratáltságával, rugalmasságával, ránctalanításával törődni, hanem zsírszöveti és kötőszöveti szinten kell alkalmazni a kezeléseket. A hatóanyag bejuttatása is nehezebb, mivel itt a hám vastagabb, mint az arc, vagy a dekoltázs bőre, így a kezelés megkezdése előtt érdemes az adott felületet radírozni, így a hatóanyag felszívódása nagyobb mértékű lehet. A tű nélküli mezoterápiás kezelés erre kiváló megoldás. A tűs mezoterápiánál a szúrás biztos, hogy célba talál, de fájdalmas,  és egy hetes regenerációs idővel kell számolni.

A kozmetika és az orvoslás között kialakult szakadékot oldotta fel az elektroporáció. A csodás technika segítségével 0,2-7 cm mélységig lehet bejuttatni a felületre felkent hatóanyagokat, melyek az egyszerű felkenéshez képest 1200%-kal magasabb koncentrációban mutathatóak ki a bőraljában. Itt már fájdalommentesen zajlik a kezelés, nincs bevérzés, és gyógyulási idő.

Testkezelés, a stria, vagy a narancsbőr kezelésének menete

A mezoterápiát végző szakember alaposan letisztítja a bőrfelületet. Figyelembe véve, hogy a has, popsi, derék és comb környékén vastagabb a szaruréteg alapos radírozásra van szükség. Erre a célra intenzívebb terstradírokat illetve igény szerint a mikrodermabráziót lehet alkalmazni. Amint a radírozás megtörtént egy alapos fertőtlenítés után meg is kezdődhet a testkezelés. Itt nagyon fontos a megfelelő hatóanyag kiválasztása a szerint hogy mit szeretnénk elérni, esetleg egy sikeres fogyókúra után a megnyúlt bőrt feszesíteni, zsírt bontani, a cellulit okozta tüneteket megszüntetni vagy a terhesség során kialakult striákat halványítani. Test kezelés esetén is kisebb területekre bontva halad a kozmetikus a kezelés hatékonysága érdekében. A kezelés végén újra jöhet a fertőtlenítés. A testkezelésekre érdemes kúraszerűen járni, legalább 6 alkalmat így lehet tartós és látványos eredményeket elérni.

Hírek

 • Nyirokmasszázs

 • Computeres Alakformálás

 • Masszázs Akció

 • Facebook-Csatlakozz Te is Közösségünkhöz!

  Facebook-on is!

 • Szépség Kupon

 • Szép Kártya

  Kizárólag alakformáló testkezeléseinkre használható!

 • Ötcsillagos Módszer Alakformáló Tanfolyam

Asztali nézet