MENÜ

Az ÖTCSILLAGOS MÓDSZER a makacs – esetenként alkati – zsírpárnák és a narancsbőr elleni küzdelemben – sebészeti beavatkozás nélkül – valamennyi kötőszöveti típus esetén látványos és tartós eredményt biztosít.

 

Az ÖTCSILLAGOS MÓDSZER tízévnyi kezelési tapasztalat birtokában alkottam meg, mint önálló és egyedülálló módszert. Lényege, hogy a ma ismert fogyasztó technikák élettanilag leghatékonyabb elemeit ötvözi egységes, komplex – ám személyre szabható – kezelési technológiába.

 

Az ÖTCSILLAGOS MÓDSZER rendkívüli hatékonyságának titka az alkalmazott kezelések sorrendjében rejlik. Ezek úgy épülnek egymásra, hogy élettanilag a legkedvezőbb módon gyorsítsák fel a szervezet anyagcseréjét, és a lehető leghatékonyabban távolítsák el a zsírpárnákat, illetve szüntessék meg a narancsbőrt.

 

Az ÖTCSILLAGOS MÓDSZER egyedisége/kuriózuma abban rejlik, hogy egy kezelésen belül öt különböző, ám egymás hatását kiegészítő és fokozó módszert alkalmazunk.

 


  

A KEZELÉSEK MENETE – Mi történik?

 Az első személyes találkozás alkalmával ingyenes állapotfelmérést tartunk, ami lehetővé teszi, hogy pontos képet kapjunk a vendég egészségi állapotáról, behatároljuk alkatát, s végül, de nem utolsósorban megállapítsuk, hogy milyen kötőszövettípusba tartozik. Mindez lehetővé teszi, hogy teljesen egyénre szabottan alakítsuk ki a zsírolvasztási, és cellulit kezelési tervünket. Ez magába foglalja a kezelések optimális mennyiségét, valamint azokat a további tudnivalókat, amelyekkel segítséget tudunk nyújtani az áhított cél eléréséhez. Ilyen például a személyre szabott diéta.

Ugyanakkor  AZ ELJÁRÁS SIKERESSÉGÉNEK NEM FELTÉTELE A DIÉTA!

 

1. Minden kezelést a nyirokkeringés felgyorsításával kezdjük, így biztosítjuk, hogy a salakanyagok gyorsabban jussanak el a kiválasztó szervrendszerhez, s így értelemszerűen hamarabb ürüljenek ki a szervezetből.

 

2. Ez után következik – a zsír- és kötőszövet minőségének megfelelően  – a zsírréteg puhítása, olvasztás, természetesen a ma ismert legmodernebb technikával.

 

3. Ezt egy olyan egyedi fejlesztésű vákuumozás követi, amelyet más hasonló kezelések alkalmával sehol sem végeznek!


 

 RÁADÁSUL A KEZELÉSEK ALATT ÉS UTÁN NINCS FÁJDALOM,

NINCS VÉRALÁFUTÁS ÉS AZ EREK SEM SÉRÜLNEK!

 

Ez az eljárás biztosítja – egyebek mellett – a perifériás vérkeringés felpezsdítését, ezért a hideg comb, fenék, has érzése megszűnik!


 

4. A következő lépés egy kifejezetten térfogatcsökkentő masszázs, aminek az eredményessége a kezelés után azonnal lemérhető, s centiméterekben kifejezhető.

 

5. Végül az utókezelés következik, aminek az a célja, hogy stabilizálja a csökkent térfogatot.


 

Az ÖTCSILLAGOS MÓDSZER ahogy látják  magába  foglalja a mai legmodernebb gépi-, (rádiófrekvenciás zsírolvasztás, kavitációs végleges zsírbontás, ultrahangos kezelés, vákuumos kezelés) valamint, kézi fogyasztástechnikákat, úgy, hogy azokat élettani mechanizmusokra építi.

 

Hírek

 • Nyirokmasszázs

 • Computeres Alakformálás

 • Masszázs Akció

 • Facebook-Csatlakozz Te is Közösségünkhöz!

  Facebook-on is!

 • Szépség Kupon

 • Szép Kártya

  Kizárólag alakformáló testkezeléseinkre használható!

 • Ötcsillagos Módszer Alakformáló Tanfolyam

Asztali nézet